Intrebari frecvente

In Salina by Acvatic Bebe Club o sedinta de salinoterapie dureaza 45 minute. Fiecare sedinta incepe la ora fixa.
In functie de afectiune, durata tratamentului poate varia.
Salinoterapia este 100% naturala si nu are efecte negative asociate. Unii pacienti pot sesiza iritatii usoare ale pielii, dar care vor disparea dupa cateva sedinte.
Da, pentru a va putea bucura de beneficiile salinoterapiei in cele mai bune conditii, este necesar sa sunati in prealabil la 0733809377.
Da, salinoterapia are si cateva contraindicatii, dintre care amintim: insuficienta respiratorie, cancer pulmonar, tuberculoza pulmonara, micoze pulmonare, cardiopatie ischemica, hipertensiune arteriala, insuficienta cardiaca, infarct miocardic, cord pulmonar cronic decompensat, angina pectorala, tuse cu sange, hemoragii, boli neoplazice, epilepsie, alte afectiuni ce pot determina pierderea constientei, claustrofobie, hipertiroidie, boala Basedow, sarcina. Inainte de a urma o cura de salinoterapie, orice boala contagioasa trebuie tratata.
In timpul unei sedinte de salinoterapie pot participa 10 persoane adulte sau 6 adulti si copii.
Am amenajat un spatiu special pentru copii, in care acestia pot colora, se pot juca sau uita pe cartile cu povesti sau diversele atlase interesante disponibile la receptie. Va rugam nu lasati copii nesupravegheati!
Este interzis accesul cu alimente sau apa in interiorul salinei.
Prin purificarea eficienta a cailor respiratorii prin cure regulate de salinoterapie este intarita si imunitatea organismului. Bacteriile, impuritatile, toxinele, alergenii nu doar declanseaza, ci si intretin boli ale aparatului respirator, care adesea recidiveaza, cronicizandu-se; in aceste conditii, imunitatea organismului va scadea treptat. Curele de salinoterapie sprijina organismul in lupta sa impotriva factorilor nocivi din mediu, de care nu ne putem feri complet, oricat am incerca.