Regulament administrativStimati clienti, pentru buna desfasurare a activitatii de salinoterapie in cadrul clubului nostru, va aducem la cunostinta urmatoarele repere administrative ce trebuie respectate:

I. Conditii inscriere

a. avizul medicului pediatru care sa ateste ca adultul este clinic sanatos si apt pentru desfasurarea programului terapie cu aerosoli salini.(nu prezinta boli contagioase sau contraindicatii)
b. orice alte avize medicale ce vor fi stabilite de către conducere ca fiind necesare

II. Programarea ***

a. sedinta se va programa de comun acord in functie de disponibilitatea din grila de program
b. in principiu, intervalul de terapie stabilit prin contract nu se modifica pe tot parcursul desfasurarii abonamentului, cu exceptia situatiilor in care se anunta din timp (sedinta anterioara)
c. programarea se va face ulterior prezentarii serviciilor, odata cu acceptarea si semnarea regulamentului administrativ si a contractului de abonament.

III. Categoriile de abonament:

1.SALINO BASIC ABC
2. SALINO FAMILY ABC
3. SALINO MIXT ABC

IV. Reguli interne:

 Accesul în incinta Salina ABC.
1. în zona facilităţilor şi a echipamentelor de recreere şi distracţie a minorilor cu vârsta sub 4 (patru) ani este permis doar sub supravegherea unui părinte, iar în cazul minorilor cu vârsta peste 4 ani, accesul este permis sub supravegherea unui adult.
2. În cazul în care minorul nu este supravegheat conform indicaţiilor Salina ABC, aceasta nu se face responsabilă pentru eventualele consecinţe negative ca urmare a faptelor minorilor.
3. Accesul în incinta şi la echipamentele Salina ABC a minorilor nesupravegheaţi conform indicaţiilor, se face în baza acordului în scris al părinţilor care va conţine exonerarea Salina ABC de orice culpă asupra consecinţelor negative rezultate din faptele minorilor. De asemenea acordul scris al părinţilor va trebui să conţină şi datele de contact complete ale acestora (nume, prenume, adresă, telefon fix/mobil).
4. În cazul în care clientul solicită o singură şedinţă, acesta va fi obligat să îndeplinească toate formalităţile necesare permiterii accesului în conformitate cu cele de mai sus, dar nu i se va elibera un card de acces. În această situaţie accesul va fi acordat în limita spaţiului disponibil al incintei Salina ABC. Clientul va trebui să achite contravaloarea şedinţei.

V. Modificari de program

a. Neprezentarea la ora programata, din diverse motive, se anunta cu cel putin 24 de ore inainte pentru a putea fi recuperata. In caz contrar, sedinta se va considera efectuata.
b. In cazul in care clubul va anula sedintele de salinoterapie din motive obiective (sarbatori, concedii, renovari, revizii tehnice etc.) abonamentul se va prelungi automat cu numarul de sedinte pierdute.
c. Recuperarea se acorda in functie de disponibilitatea din grila de program.
d. Programarea pentru sedinta de recuperare se realizeaza o singura data; neprezentarea la recuperare se considera sedinta efectuata.

VI. Ce trebuie sa stiu?
a. Adultul nu va manca cu cel putin 30 minute inainte de sosirea la salina si dupa 60 minute de la iesirea din salina.
b. Accesul in incinta salinei se va face doar prin camera de receptie, cu papuci sau botosi de unica folosinta.
c. Sedinta va incepe intotdeauna la fix si se va termina cel tarziu la fara 15 minute, indiferent de ora intrarii in salina.
d. Este interzis accesul in SALINA al copiilor si/sau insotitorilor purtatori de boli transmisibile, plagi deschise, dermite sau dermatoze. De asemenea daca cel mic prezinta simptome precum: diaree, stari de voma si/sau febrile, parintii sunt rugati sa anunte receptia clubului si sa anuleze sedinta. Personalul calificat al clubului isi rezerva dreptul de a anula sedinta de educatie acvatica daca se constata prezenta unor astfel de simptome inainte de inceperea orei.
e. Contraindicatiile terapiei/inhalatiei cu aerosoli salini:
- Stadiul acut al bolilor respiratorii
- Tuberculoză activă
- Boli neoplazice
- Insuficienţă cardiacă sau hipertensiune arterială necontrolate medicamentos
- Infarct miocardic recent sau angină pectorală
- Hemoragii, hemoptizii(tuse cu sânge)
- Insuficienţă respiratorie

f. Salina ABC nu se face raspunzatoare pentru obiectele uitate sau pierdute in incinta clubului; pentru obiectele de valoare recomandam sa utilizati cusetele cu cheie sau sa solicitati seiful receptiei.
g. Acvatic Club isi rezerva dreptul de a putea modifica, revizui sau completa prezentul regulament si plan tarifar ori de cate ori este necesar, orice schimbare intrand in vigoare in momentul afisarii sau instiintarii.