Salinoterapia este o metoda alternativa, dar si complementara de prevenire si tratament pentru diverse afectiuni respiratorii, avand in acelasi timp beneficii demonstrate asupra intregului organism: creste imunitatea, sustine detoxifierea organismului, imbunatateste functionarea aparatului digestiv, sustine regenerarea pielii, ajuta la reducerea efectelor oboselii si stresului. Terapia implica inhalarea de aerosoli salini (prin petrecerea unui timp in interiorul salinei) prin care se trateaza in special afectiunile respiratorii. Sarea este o substanta bactericida, care nu permite dezvoltarea culturilor microbiene, actionand ca un dezinfectant si in acelasi timp are capacitatea (in anumite conditii de temperatura si umiditate) de a emana aerosoli salini.

Este usor de gasit

este amplasata in Bucuresti, pe strada Delea Noua, in apropierea statiei de metrou Piata Muncii

Rezultate rapide

45 minute de tratament in SalinabyABC este echivalent cu 3-4 ore in salinele naturale

Umiditate constanta

in SalinabyABC umiditatea este de 40-50%

Temperatura confortabila

in SalinabyABC temperatura este intre 22-24 grade, pe cand intr-o salina naturala, temperatura fiind scazuta, exista riscul unor imbolnaviri

Studii

In testarile clinice, salinoterapia s-a dovedit a fi eficienta in reducerea simptomelor pentru o varietate de boli respiratorii si ale pielii. In timpul unei testari clinice, Salinoterapia a demonstrat o imbunatatire in:

85%

din cazurile de astm usor sau moderat

97%

din cazurile de bronsita
cronica, bronsiectazie si
fibroza chistica

75%

din cazurile de astm sever

Mai multe detalii

Pentru mai multe detalii selectati o categorie de mai jos