Copiii si salinoterapia

Copiii si salinoterapia

Copilul tau este cel mai pretios lucru pentru tine, dar stiai ca cristalele pure de sare sunt, de asemenea pretioase? Ele sunt pretioase pentru ca vin din adancul pamantului si au fost exploatate manual, fara interventia masinilor. Salinoterapia sau terapia cu sare presupune inhalarea de micro-cristale de sare precum si obtinerea unui strat subtire de sare pe piele si este complet sigura pentru copilul tau, fiind o metoda complementara de tratament, 100% naturala, fara efecte adverse.

 

Copiii si bolile respiratorii

Copiii sunt predispuse la boli respiratorii, deoarece sistemul lor respirator nu ajunge la dezvoltare completa pana la varsta de noua ani. Prin urmare, acesta nu poate filtra alergenii din aer, poluare, sau virusuri precum la adulti. Adaugati la asta faptul ca poluarea din mediul nostru este in crestere cu mai multe substante chimice si mai multa tehnologie. Inspiram poluarea aerului de zi cu zi din cauza fumului de la vehicule, fabrici si cosuri de fum care pot avea efecte asupra sanatatii respiratorii, atat pe termen scurt, dar si pe termen lung. Numarul de americani care au astm a crescut de la 20 milioane in 2001 la 25 milioane in 2009 si continua sa creasca.

 

Pastrarea sanatatii pentru copilul tau

Fie ca micutul tau are sau nu afectiuni respiratorii, se poate bucura in continuare de beneficiile terapiei de sare. Salinoterapia este distractiva pentru copii, relaxanta, 100% naturala, fara substante chimice si nu cauzeaza efecte secundare. Sare de Himalaya pura ajuta la reducerea inflamatiei, cantitatii de mucus, deschide pasajele infundate in sistemele respiratorii superioare si inferioare, precum si eradicheaza alergenii din aer, microbii si bacteriile. In timp ce copiii citesc, coloreaza, sau se joaca in camera in care sunt inhalate particule de sare si primesc un tratament sanatos fara sa iti dea seama!

 

Va asteptam impreuna cu micutii vostri la o sedinta demonstrativa gratuita, pentru a va bucura de beneficiile salinoterapiei. Sedinta demonstrativa gratuita se programeaza la 0733.809.377, in limita locurilor disponibile.

 

Distribuiti

Programeaza-ti sedinta gratuita de salinoterapie in Salina by ABC.

Completeaza datele personale iar un reprezentant Salina by ABC te va contacta pentru programarea sedintei gratuite* de salinoterapie.

* Participarea este gratuita in baza unei programari anterioare si a prezentarii avizului medical, in limita locurilor disponibile.
Pentru adulti, sedinta gratuita se acorda o singura data, respectiv la prima vizita, in baza achitarii unui abonament.
Copiii cu varsta pana la 10 ani beneficiaza o singura data de o sedinta gratuita, independent de achitarea unui abonament, insa cei cu varsta pana la 5 ani trebuie insotiti obligatoriu de un adult, care va plati pret preferential 20 lei (in loc de 30 lei).