Livada cu emotii

Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Livada cu emotii

2 februarie 2020 @ 11:00 am - 11:50 pm UTC+2

Juxi Magic va invita la “Livada cu EMOTII”, un spectacol interactiv cu si despre EMOTII dupa povestea scrisa de Dana Predu.

Copiii se vor intalni cu 2 personaje indragite din Taramul Juxi Magic: Gargarita Vesela si Zana Buna Juxi. Vor pleca intr-o calatorie magica, un turneu al emotiilor printre manifestari expresive si actiuni ce vor insoti fenomenul emotiilor.

Zana Buna Juxi le va povesti copiilor prin joc ce sunt sentimentele si emotiile. Vom trece impreuna prin 9 emotii de baza: bucuria, interesul-excitatia, surprinderea, tristetea (uneori desemnata ca deznadejde-anxietate), furia, frica, dezgustul, dispretul si rusinea. Unde le intalnim, cand le intalnim si ce putem face cu ele?

Va asteptam alaturi de noi sa descoperim raspunsurile la toate aceste intrebari la un spectacol interactiv cu talc si EMOTII.

Spectacolul este recomandat copiilor cu varste cuprinse intre 3-8 ani.

Durata spectacol: 50 minute

Puteti afla mai multe informatii despre echipa de mamici Juxi Magic si spectacolele interactive accesand adresa www.juximagic.ro sau pagina de facebook https://www.facebook.com/JuxiMagic/

 

Detalii

Data:
2 februarie 2020
Timp:
11:00 am - 11:50 pm

Rezerva-ti un loc acum!

Programeaza-ti sedinta gratuita de salinoterapie in Salina by ABC.

Completeaza datele personale iar un reprezentant Salina by ABC te va contacta pentru programarea sedintei gratuite* de salinoterapie.

* Participarea este gratuita in baza unei programari anterioare si a prezentarii avizului medical, in limita locurilor disponibile.
Pentru adulti, sedinta gratuita se acorda o singura data, respectiv la prima vizita, in baza achitarii unui abonament.
Copiii cu varsta pana la 10 ani beneficiaza o singura data de o sedinta gratuita, independent de achitarea unui abonament, insa cei cu varsta pana la 5 ani trebuie insotiti obligatoriu de un adult, care va plati pret preferential 20 lei (in loc de 30 lei).